Dynamisch jongerenwerk

Jongerenwerkers in Multi-Club

Bastian Pattipeiluhu

 

 

06-29536225 
bpattipeiluhu@deschoor.nl

@deschoor_bastian  

 

Ik ben sinds 2002 in dienst bij de Schoor als jongerenwerker en werk samen met mijn collega’s Linda, Pewand en Referinio in activiteitencentrum Multi-Club.

 

Respectvol en liefdevol met elkaar omgaan vinden wij zeer belangrijk. En humor is ook heel belangrijk binnen Multi-Club; er wordt veel gelachen en jongeren ervaren Multi-Club als gezellig en voelen zich welkom.

 

Waar ik me thuis in voel is vooral samen met jongeren creatief en efficiënt plannen ontwerpen, ontwikkelen en uitvoeren, te denken aan bijvoorbeeld het Kempenaar Festival, een muziekstudio workshop, een leiderschap training, een Winterconcert, Jamsessions, een Jeugdparticipatie weekend en Multi Music. Ook ben ik betrokken bij de Jongerenraad van Almere, Young Movement en #DIMT.

 

Mijn persoonlijke boodschap: Werk aan je dromen en geef nooit op!

Linda de Vries

 


06-34213097 
ldevries@deschoor.nl
@deschoor_linda  

 

Ik ben sinds 2012 werkzaam voor De Schoor als jongerenwerker.

 

Samen met mijn collega's zijn wij in Kruidenwijk voor jongeren van 10 tot en met 27 jaar te vinden. Voor leuke activiteiten, het uitwerken van jouw leuke ideeën, maar ook voor hulpvragen of een goed gesprek kun je bij ons terecht!

 

In Multi-Club houd ik mij vooral bezig met meidenactiviteiten als de Girlsclub of Perfect Ninas

 

Ook maak ik met jongeren theaterstukken over items die in de beleefwereld van de jongeren spelen, geef ik voorlichtingen over onder andere seksualiteit en sta ik altijd open voor goeie ideeën.

 

Daarnaast ben ik op woensdag te vinden bij Diversity in Almere Haven. Een activiteit voor LHBTI+ en open minded jongeren samen met mijn collega Suleika. 

Ik nodig je van harte uit om een keer binnen te stappen!


 

 

Referinio Plet

 

 

06-18844893 
rplet@deschoor.nl

@deschoor_referinio  

 

Ik stel me even voor. Mijn naam is Referinio Plet. Ik ben sinds 2016 werkzaam voor De Schoor als jongerenwerker en werk vanuit de Multi-Club. Wij zijn in Kruidenwijk te vinden voor jongeren van 10 tot en met 27 jaar.


Voor een plek waar je kunt relaxen, leeftijds genoten kunt ontmoeten of zelf toffe activiteiten kunt organiseren kun je bij ons terecht! 

 

In Multi-Club houd ik mij vooral bezig met de inloop, activiteiten ter bevordering van de gezondheid en kinderparticipatie.

 

Ik nodig je van harte uit om een keer langs te komen!

 

Bilal El Karkachi

 

 

06-22165826 

belkarkachi@deschoor.nl

@deschoor_bilal 

 

Mijn naam is Bilal el Karachi en ik ben 21 jaar. Ik ben sinds mei 2021 werkzaam bij de Schoor als jongerenwerker. Hiervoor ben ik samen met mijn collega’s actief bij de Multiclub, in Kruidenwijk. Wij zijn actief voor jongeren van 10 tot en met 27 jaar.

De Multiclub is de perfecte plek om te kunnen relaxen, nieuwe mensen te ontmoeten en de leukste activiteiten bij te wonen

Ik hou me bij de Multiclub vooral bezig met de inloop en met het stukje sport en bewegen. Bij het stukje sport en bewegen geef ik de kickboks lessen/oefeningen

Ik hoop je snel te kunnen ontmoeten bij de Multiclub!

Brahim Bartoutouh

 

 

06-22224932  

bbartoutouh@deschoor.nl

@deschoor_brahim  

 

Mijn naam is Brahim Bartoutouh. Sinds half 2021 ben ik werkzaam voor De Schoor als jongerenwerker. Hiervoor ben ik samen met mijn collega’s actief in de Multiclub, in Kruidenwijk. Wij zijn er voor jongeren van 10 t/m 27 jaar. Hier zijn we voortdurend bezig met de ontwikkeling en behoeftes van de jongeren. Of je nou komt chillen, gamen, muziek spelen, misschien zelf leuke ideeën hebt; iedereen is welkom bij ons.

 

Vanuit mijn (sport) achtergrond vind ik respect en discipline belangrijk. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de jongeren een plek van vertrouwen hebben en ze lekker hun ding kunnen doen.

 

Ik houd mij vooral bezig met de inloop en zal ik me bezig houden met talentontwikkeling in de toekomst. Ik heb een vrij brede sportachtergrond, mocht je vragen hebben over een sport of wil je misschien zelf een sport beoefenen; ik help je graag op weg!

 

Chanelva Lobo

 

 

 

06-43443601  
clobo@deschoor.nl

@deschoor_chanelva 

 

Hii, mijn naam is Chanelva Lobo.

Ik ben sinds april 2022 werkzaam bij De Schoor als jongerenwerker. Ik werk samen met mijn collega's bij het jongerencentrum Multi-Club in Kruidenwijk.

Als Jongerenwerker streef ik ernaar om mogelijkheden te bieden aan jongeren om zichzelf verder te kunnen ontwikkelen. 

 

Binnen Multi-Club hou ik mij voornamelijk bezig met het meidenwerk.

Als meidenwerker richt ik mij op het doelgroep meisjes en jonge vrouwen in de leeftijd van 10 tot en met 27 jaar.

Samen met de meiden worden verschillende activiteiten georganiseerd voor Girls Only. 

 

Verder ben ik te vinden tijdens de inloop.

Op de woensdag werk ik met verschillende jongeren aan onze kookactiviteit

''De kookbende'', waarbij het thema gezond eten centraal staat. 

 

Wil je deelnemen aan een activiteit of heb jij leuke ideeën voor een activiteit kom dan gezellig langs. Ook als je gewoon wil chillen ben je van harte welkom!

Andrew Awuku

 

 

06-34373404 

aawuku@deschoor.nl

.@deschoor_andrew 

 

Mijn naam is Andrew Awuku. Sinds Oktober 2021 ben ik werkzaam voor De Schoor als jongerenwerker. Hiervoor ben ik samen met mijn collega’s actief in de Multiclub, in Kruidenwijk.

Zelf ben ik vanuit een activiteit binnen het jongerenwerk bekend geraakt met De Schoor en ik ben uiteindelijk nooit echt weggegaan en nu ook werkzaam bij De Schoor!

Met een lijstje aan vrijwilligerswerk verricht voor De Schoor waaronder De Jongerenraad Almere, Young Movement en de gaming activiteit The Smash Lounge wil ik al mijn ervaring inzetten om de organisatie nog verder te helpen ontwikkelen en de jongeren van Almere te ondersteunen.

Ik houd mij vooral bezig met het ondersteunen van De Jongerenraad Almere als de coach, het coördineren van de scholentour waar we de klassen ingaan en vertellen over het jongerenwerk van De Schoor en ik ga binnenkort ook online gamen met jongeren op stream.

Als je interesse of vragen hebt naar iets, stel ze gerust!

Privacyverklaring Ontmoet ons op:
Het Dynamisch Jongerenwerk maakt deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere