Dynamisch Jongerenwerk

YOUNG MOVEMENT

Voor jongeren, door jongeren

 

Young Movement is een groep jongeren die zich inzet voor jongeren uit Almere, met name jongeren die zich bezig houden met podiumkunsten zoals zang, rap, muziek, theater en dans. Voor jongeren door jongeren! Minimaal vier keer per jaar organiseert Young Movement talentenjachten en concerten waar jonge talenten ervaring op kunnen doen en zich zelf kunnen promoten. Naast talentenjachten en concerten zijn er workshops en masterclassen, waar jongeren van professionals uit de muziekindustrie leren hoe ze zich verder kunnen ontwikkelen. Young Movement wil ervoor zorgen dat jongeren in Almere meer zelfvertrouwen krijgen en leren dat ze hun talenten kunnen ontwikkelen en dat ze hun eigen talenten mogen laten zien.

​Naast muziek evenementen wil Young  Movement nieuwe activiteiten organiseren en samenwerken met netwerkpartners. Jongeren uit Almere vanaf 14 jaar kunnen lid worden en deel zijn van Young Movement.

 

Young Movement is actief op donderdagavond van 19.00 tot 21.00 uur.

 

Wij zoeken nieuwe bestuursleden, met name een secretaris en penningmeester. Geinteresseerden kunnen fysiek of via zoom aansluiten.

 

Aanmelden kan via  youngmovement.online@gmail.com
Klik hier om naar de website van Young Movement te gaan.Bastian Pattipeiluhu
0629536225
bpattipeiluhu@deschoor.nl

Young Movement Workshop Mix + Showcase

 

Elke maand is er een Young Movement workshop Mix, waarbij je Live Muziek leert mixen op een Digitale mengtafel. Docent Dwight Tong-Sang een audio engineer leert de fijne kneepjes van het vak en is een vragenbak als het gaat om geluid. Talenten kunnen tijdens de workshop het podium betreden om hun nieuwste liedjes ten gehore te brengen, maar een cover of een karaoke behoort ook tot de opties. De workshop + showcase kan omschreven worden als heel gezellig, een diversiteit van stijlen muziek en zeer leerzaam. 

Young Movement 5 mei Bevrijdingsfestival 2021

 

Young Movement staat niet stil en organiseert met ondersteuning van het Jongerenwerk, via hun eigen Youtube kanaal in

 

Activiteitencentrum Multi-Club een Live Podium. Acht Almeerse jongeren en een gastoptreden uit Delft zullen hun muzikale talenten

 

ten gehore brengen.  De Live Stream is te vinden op de website van Young Movement www.youngmovement.nl en begint

 

om 14:30 uur. 

Bekijk de aftermovie van het Kempenaarfestival 2019, georganiseerd door de jongeren van Young Movement.

Privacyverklaring Ontmoet ons op:
Het Dynamisch Jongerenwerk maakt deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere