Dynamisch Jongerenwerk

Speciaal voor meiden: Niña's en Perfect Niña's 

NIÑA'S
Voor en door meiden vanaf 10 jaar

 

Het project Niña's is voor en door meiden vanaf 10 jaar oud (Niña betekent meisje in het Spaans).  Niña’s biedt een ontmoetingsplek aan meiden waar zij zich vrij en veilig kunnen voelen, zodat zij zich op lichamelijk, sociaal en psychisch gebied beter zullen voelen.

De georganiseerde activiteiten motiveren en stimuleren de meiden om onder begeleiding van jongerenwerkers eigen talenten en kwaliteiten te ontdekken en ontwikkelen om (later) in te kunnen zetten in de maatschappij.

Iedereen is welkom ongeacht afkomst, etniciteit, religie, cultuur of opleidingsniveau.

 

Leren samenwerken, rekening houdend met de verschillen. Deze verschillen maken hen als vrouwen, juist mooi. En vanuit deze verschillen kunnen zij van elkaar leren.

 

Er is ruimte voor eigen inbreng en individualiteit, maar waarin juist de sociale banden met elkaar worden aangegaan door veel samen te werken en daardoor groepjesvorming tegen te gaan. Niña’s wil deze jonge meiden (zelf)vertrouwen geven in eigen kwaliteiten en vaardigheden zodat zij kunnen opbloeien tot zelfstandige, krachtige vrouwen!

Gedurende de week worden er op verschillende dagen en locaties diverse bijeenkomsten georganiseerd voor verschillende leeftijdsgroepen.

 

Wij werken met maandelijkse thema's waar ons activiteiten op gebaseerd zijn.

Voor meer info kun je terecht op onze FB pagina: https://www.facebook.com/ninasdeschoor

 

PERFECT NIÑA'S
Voor en door meiden van 14 tot 21 jaar

 

Perfect Niña's is een lesprogramma ontwikkeld in samenwerking met Oké op School voor meiden vanaf 14 tot 21 jaar. De training is geïnspireerd op Pink Perfect (Oké op School) en Nina’s (De Schoor) en speciaal voor meiden die baat hebben bij:
 

-    vergroten van het zelfvertrouwen
-    verbreden van een vriendenkring
-    (beter) leren aanvoelen en aangeven van grenzen
-    inzicht krijgen in eigen talenten en kwaliteiten
-    leren over de voordelen en risico’s van social media
-    praten over relaties en seks
-    leren zichzelf te presenteren

 

 

Privacyverklaring Ontmoet ons op:
Het Dynamisch Jongerenwerk maakt deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere